Verzending & bezorging

Wat is de levertijd van mijn cadeau?

Voor de meeste cadeaus met een bezorgadres geldt, binnen 1-2 dagen bezorgd.

Wanneer betaal ik geen verzendkosten?

Bij een bestelbedrag boven de € 50,00 betalen wij de verzendkosten, ideaal toch? Dit geldt alleen voor afleveradressen in Nederland.

Hoe wordt mijn cadeau verzonden?

Je kunt je cadeau op verschillende manieren laten leveren. Past het door de brievenbus? Dan betaal je €2,95 verzendkosten. Is het pakketpost of gaat het naar een afhaalpunt, dan betaal je €4,95. Wij werken voor brievenbuspakketten en pakketpost samen met DHL.

Wat zijn de bezorgdagen?

DHL brengt onze pakketten op maandag tot en met zaterdag bij je langs. Trunkrs verzorgt de avondlevering op maandag tot en met vrijdag.

Kan ik mijn pakketje volgen?

Zodra je cadeau wordt verzonden ontvang je per mail de bevestiging van de verzending met daarin de track & trace code. Vanaf 22:00 uur kun je met deze code zien hoe laat jouw bestelling de volgende dag wordt geleverd. Heb je gekozen voor levering op dezelfde dag? Dan ontvang je de track & trace code aan het einde van de middag.

Is mijn bestelling al verzonden?

Zodra we je cadeau hebben verstuurd, ontvang je een bevestiging per mail. Je kunt ook in je MySurprise account de status van je bestelling terug zien.

Hoe laat wordt mijn pakket geleverd?

Alle pakketten worden tussen 8 uur in de ochtend en 21 uur in de avond geleverd. Heb je gekozen voor bezorging op dezelfde dag? Dan wordt je pakketje bezorgd tussen 17:00 en 22:00 uur. De chauffeur zal bij het bezorgen vragen om te tekenen voor ontvangst. Als je hebt gekozen voor een levering op een afhaalpunt, houdt dan de track en trace code in de gaten. Zo weet je precies wanneer je pakket daar klaar ligt. Specifieke informatie kun je inzien met de track & trace code. Hier zie je ook of de post misschien wat vertraging heeft opgelopen.

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

Heb jij een brievenbuscadeau besteld? Dan hoef je niet thuis te zijn en levert de postbode het cadeau door de brievenbus. Wanneer jouw cadeau valt onder pakketpost en je bent niet thuis tijdens het bezorgmoment, dan gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde service punt. Je kunt het hier de volgende werkdag ophalen. Je ontvangt in dit geval een briefje in de brievenbus. Via de code op het briefje kan je ook een andere afspraak met de bezorger maken. Je doet dit op de website van DHL. Is je pakket met Trunkrs verzonden, dan komt de koerier de volgende werkdag tussen 17.00 en 22.00 nog een keer bij je langs.

X